Masser af let og dejlig, gammeldags mad og ikke at forglemme mad på grillen, vil vi samles om.
Vår - pie består af stegte, røgede flæsketern, spaghetti, røgede sild og ikke mindst den gode æggemassen. Pien serveres direkte fra panden, drysset med masser af purløg.
Opskrift : Tørsleffs Den hvide Frokostbog
VÅR - PIE
4 skiver røget flæsk, ca. 1 cm tykke
100 g italiensk spaghetti
4 røgede sild
4 æg
4 spsk. Fløde
salt
peber
Purløg
Flæsket skæres i terninger og ristes på panden til det er sprødt. Spaghettien koges i 20 minutter, vandet hældes fra og spaghettien vendes i det røgede fedt.
Sildene befries for skind og ben og tilsættes. Æggene piskes sammen med fløden og hældes på panden over flæsketerninger, spaghetti og sild. Når piedejen er stivnet, drysses den med hakket purløg og serveres med sennep og godt rugbrød til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.