Meget velsmagende og naturligvis serveres direkte fra gryden. Lige den slags mad, man nyder at hygge sig sammen om. Det røgede flæsk matcher fantastisk både rosenkål og porre.
Opskrift : Eksport Svineslagterierne 1970
SVIGERMORS GRØNTSAGSRET
1/2 kg røget flæsk
3/4 kg rosenkål
1/2 kg gulerødder
2 persillerødder
3 porrer
2 dl vand
1 tsk. salt
lidt peber
Flæsket skæres i terninger, der brunes i gryden. Alle grøntsager, undtaget rosenkålen, snittes og blandes med flæsket i gryden. Brunes let, hvorefter vand med krydderier kommes ved. Rosenkålen tilsættes og retten småkoger under låg ca. 3/4 time. Smages til.
Servér svigermors grøntsagsret direkte fra gryden.
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.