Pandefrikadelle, mormor opskrift med kødfars, bestående af sprøde baconskiver, stegte løgringe, gulerødder , rosenkål og en god rørt fars.
God, gammeldags måde at anvende 1 pund hakket flæskekød på.
Pandefrikadellen serveres, drysset med sprødstegt bacon og med ekstra grøntsager til.
Opskrift : Tørsleffs Den røde Kogebog
PANDEFRIKADELLE
8 skiver bacon
50 g margarine
1 snittet løg
1 kogt gulerod
8 - 10 kogte rosenkål
rørt fars af 1 pund hakket flæskekød
Sværen klippes af baconskiverne, der ristes gyldne i margarine på en pande. Baconskiverne tages af panden og holdes lune. Løgringe ristes lysebrune i fedtstoffet. Gulerodsskiver og rosenkål blandes i. Farsen hældes over og glattes udover hele panden. Frikadellen steges sagde i ca. 5 minutter, hvorefter man forsigtigt laden den glide over på et låg. Panden lægges over.
Det hele vendes så panden kommer underst med den ubagte side nedad.
Frikadellen steger ca. 8 minutter på denne side.
Servér pandefrikadelle, pyntet med de sprøde baconskiver og gerne ekstra grøntsager til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.