Sovsen jævnes en smule, men den skal hverken være for tyk eller for tynd.
Opskrift : Eksport Svineslagterierne
Museet Statshospitalet Middelfart
FASTELAVNSGRYDE
3/4 kg stribet flæsk
250 g champignoner
125 g små løg
3 dl suppe eller vand
1/2 dl kinesisk Soya
salt
paprika
1dl fløde
meljævning
Flæsket skæres i terninger, der brunes i en gryde. Hele champignoner og små, hele løg tilsættes og brunes med et øjeblik, hvorefter suppe og Soya hældes ved. Salt og paprika hældes over og retten småsnurrer til flæsket er mørt, ca. 1 time. Fløden tilsættes og sovsen jævnes let og smages til.
Fastelavnsgryde serveres direkte fra gryden med løskogte ris, blandet med ærter.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.