Opskriften er til 4 personer.
Opskrift : Ingeborg Suhr
PILAFF
40 g bacon i tern
evt. 1 tsk. olie
400 g skært svinekød
1 løg
lidt paprika
salt
2 dl ris
4 dl bouillon
1 spsk. tomatpuré
Skær bacon og svinekød i terninger. Afsmelt fedtet fra baconen i en tykbundet gryde ved middelstærk varme. Der kan tilsættes lidt olie, ifald baconen er for mager. Brun kødet i det afsmeltede fedt, snit løget og læg det i at brune med til sidst. Drys med paprika og lidt salt, men pas på ! Der er salt i både bacon og bouillon. Hæld ris, bouillon og tomatpuré ved. Bring det i kog og småsteg retten under låg i ca. 20 minutter til væden er opsuget.
Servér pilaff, drysset med ost og hakket persille, direkte fra gryden, sammen med en skål grøn salat.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.