Osten kan tilberedes før weekenden og skal bare stå koldt til den skal på bordet.
Opskrift : Gyldendals store Kogebog 1956
FROSSEN OST
200 g blød ost (frisk ost)
2 1/2 dl tyk fløde
salt
3 blade husblas
1 spsk. hakket purløg eller porre
Læg husblassen i blød i koldt vand. Rør osten blød og bland den med halvdelen af den letpiskede fløde og lidt salt.
Tag husblasen op og smelt den ved svag varme. Bland den med i fløden med ost og tilsæt derpå resten af fløden og de hakkede porrer eller purløg.
Hæld flødemassen i en oliesmurt randform og stil osten koldt i et par timer eller mere.
Ved servering vendes randen over på et fad og pyntes med grøn salat. Rist brødet og skær det i snitter og server med smør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.