Lag æggemassen stivne helt på panden før sildefileterne lægges tæt på.
Opskrift : Fynske Egnsretter
KERTEMINDE-ÆGGEKAGE
6 æg
12 spsk. mælk
1 spsk. hvedemel
salt
peber
8 røgede sildefileter, eller så mange, at de dækker panden
smør til stegning
Melet røres i mælken. Æggene piskes ud i jævningen og æggemassen hældes på panden i det smeltede smør. Lad det stivne og læg så de røgede sildefileter på, så tæt, at æggemassen dækkes.
Servér Kerteminde-æggekage direkte fra panden med godt rugbrød til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
6 æg
12 spsk. mælk
1 spsk. hvedemel
salt
peber
8 røgede sildefileter, eller så mange, at de dækker panden
smør til stegning
Melet røres i mælken. Æggene piskes ud i jævningen og æggemassen hældes på panden i det smeltede smør. Lad det stivne og læg så de røgede sildefileter på, så tæt, at æggemassen dækkes.
Servér Kerteminde-æggekage direkte fra panden med godt rugbrød til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.