onsdag

YVONNES ROAST BEEF

Herlig roast beef, smurt med sennep, der giver kødet en vidunderlig skorpe, når det steges. Kødet bliver lækkert og saftigt med en dejlig mørk skorpe udvendig, når denne metode fra midt i 50'erne anvendes.

Panden kan evt. Koges af med lidt vand til en skysauce, hvis det ønskes.

Nem og hurtig tilberedning. Kødet skal blot steges 2 minutter på hver side, - 8 minutter ialt for at blive perfekt.

Serveres med skysauce, franske kartofler og en skål grøn salat til.

Opskriften er til 2 personer



YVONNES ROAST BEEF

1/4 kg oksefilet
2 - 3 spsk. Smør eller margarine
2 - 3 tsk. sennep
salt
peber

Kødstykket gnides med salt og peber, hvorefter det smøres ind i den udrørte sennep. Kødet steges nu i rygende varmt smør, der under hele stegningen med en ske øses op over kødet.
Steges 2 minutter på hver side, - 8 minutter ialt.

Kødstykket skæres først i skiver ved anretningen og den mørke skorpe skal blive på. Den er meget lækker.

Kog panden af med lidt vand til skysaucen.

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.