Panden kan evt. Koges af med lidt vand til en skysauce, hvis det ønskes.
Nem og hurtig tilberedning. Kødet skal blot steges 2 minutter på hver side, - 8 minutter ialt for at blive perfekt.
Serveres med skysauce, franske kartofler og en skål grøn salat til.
Opskriften er til 2 personer
YVONNES ROAST BEEF
1/4 kg oksefilet
2 - 3 spsk. Smør eller margarine
2 - 3 tsk. sennep
salt
peber
Kødstykket gnides med salt og peber, hvorefter det smøres ind i den udrørte sennep. Kødet steges nu i rygende varmt smør, der under hele stegningen med en ske øses op over kødet.
Steges 2 minutter på hver side, - 8 minutter ialt.
Kødstykket skæres først i skiver ved anretningen og den mørke skorpe skal blive på. Den er meget lækker.
Kog panden af med lidt vand til skysaucen.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.