Der anvendes store kyllinger til retten.
KYLLINGER LOUISE
2 store kyllinger
2 porrer
1 tyk skive fersk spæk
2 æbler
1 bundt persille
margarine
salt
peber
ca. 1/4 liter suppe
1 suppe visk
1 dl piskefløde
2 spsk. mel
Rens kyllingerne og fyld dem med en blanding af finthakket porre, små terninger af fersk spæk og æbler samt grofthakkede persille. Sy åbningerne til eller luk med kødnåle og brun kyllingerne i margarine i stegegryden. Drys med salt og peber og spæd med suppen. Læg suppevisken ved og læg låg over gryden.
Lad retten snurre i ca. 1 time ved svag varme til kyllingerne er møre.
Tag kyllinger og suppevisk op og spæd om nødvendigt med skyen med lidt mere suppe eller vand. Tilsæt fløden og eventuelt kulør og lad skyen koge igennem. Jævn saucen med meljævning og lad den koge op.
Server kyllinger Louise, anrettet på et varmt fad, med sauce, franske kartofler, smørristede grønærter og en tomatsalat i marinade, tilsat revet hvidløg.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.