søndag

KYLLINGER LOUISE

Kylling var og er dejlig mad til både hverdag og weekend. Kyllinger Louise er så lækkert, at retten sagtens gør det ud for et godt gæstemåltid, serveret med franske kartofler, smørristede grønærter og en tomatsalat, smagt til med hvidløg.

Der anvendes store kyllinger til retten.

Opskrift : Fritze Juel

 

KYLLINGER LOUISE

2 store kyllinger
2 porrer
1 tyk skive fersk spæk
2 æbler
1 bundt persille
margarine
salt
peber
ca. 1/4 liter suppe
1 suppe  visk
1 dl piskefløde
2 spsk. mel

Rens kyllingerne og fyld dem med en blanding af finthakket porre, små terninger af fersk spæk og æbler samt grofthakkede persille. Sy åbningerne til eller luk med kødnåle og brun kyllingerne i margarine i stegegryden. Drys med salt og peber og spæd med suppen. Læg suppevisken ved og læg låg over gryden.
Lad retten snurre i ca. 1 time ved svag varme til kyllingerne er møre.

Tag kyllinger og suppevisk op og spæd om nødvendigt med skyen med lidt mere suppe eller vand. Tilsæt fløden og eventuelt kulør og lad skyen koge igennem. Jævn saucen med meljævning og lad den koge op.

Server kyllinger Louise, anrettet på et varmt fad, med sauce, franske kartofler, smørristede grønærter og en tomatsalat i marinade, tilsat revet hvidløg.

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.