Et par andre delikatesser med østers, havde han dog også i ærmet.
Opskrifter : Conrad Bjerre-Christensen
ENGLE PÅ HESTERYG
østers
tynde skiver bacon
rosenpaprika
En anelse cayennepeber
evt. smør til stegning
De rensede østers lægges på tynde baconskiver, krydres med lidt rosenpaprika og en smule cayennepeber. Baconskiven rulles sammen om en østers og fæstnes med kødpinde eller tandstikker.
Ristes i smør på en pande eller grilles.
RISTEDE ØSTERS MED SPINAT
østers
salt
peber
1 sammenpiskede æg
rasp
smør til stegning
smørdampede spinat
Gør østers istand og krydr med salt og peber. Vend dem i sammenpiskede æg og herefter i rasp. Steges i smør og serveres varme på et leje af smørdampede spinat.
GOD PÅSKE !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.