mandag

KONFETTI-RIS

Festlige konfetti-ris med ristede champignons, syltet rød peber og grønærter er dejligt tilbehør til både stegt kød og forskellig slags fisk.
Ud over at se spændende ud, er konfetti-ris meget velsmagende.

Risene koges som almindelige løse ris og iblandes ingredienserne efterfølgende.

Portionen rækker til 6-8 personer.

Opskrift : Rigmor Bagger 1965




KONFETTI-RIS

4 dl ris
6 dl kogende vand
1 spsk. smør
150 g champignons
1 pakke dybfrosne grønærter
2 spsk. hakket, syltet rød peber
1/4 tsk. safran
salt

Risene sættes over i det kogende vand med salt og koges som løse ris. Svampene renses og skæres i  skiver, der svitses i smør og blandes i risene med den syltede røde peber og de optøede grønærter.
Til sidst tilsættes safran.

Lige inden serveringen røres forsigtigt i gryden med en gaffel.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.