torsdag

VÅRSUPPE

Våren er kommen. På en kødløs forårsdag er en portion dejlig vårsuppe, kogt på kartofler, gulerødder og porrer, både nemt og godt.
Grøntsagerne koges møre i vand og pureres. Til sidst et pift mælk eller fløde og suppen serveres med purløg eller persille.

Et pocheret æg lægges i den varme suppe.



VÅRSUPPE

kartofler
gulerødder
porrer i skiver
vand
salt
bouillon
mælk eller fløde

hakket purløg eller persille

Kartoflerne, skåret i skiver, gulerødder i skiver og porreskiver koges møre i vand, tilsat lidt salt.

De kogte grøntsager Moses ud eller pureres og der tilsættes lidt af kogevandet, bouillon og mælk eller fløde, så suppen får den ønskede konsistens. Smag den til.

Server den dejlige vårsuppe i tallerkenerne med et pocheret æg i hver tallerken og drysset med hakket purløg eller persille. Hertil godt brød.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.