torsdag

Krydrede kødboller

Krydrede kødboller, stegt og serveret i flødestegesky er en god afveksling af farsretter. Den er hurtig lavet og fint, hvis der skal være mad til nogle stykker på sådan en ganske almindelig hverdag, hvor snakken bare går om bordet.


KRYDREDE KØDBOLLER

til 4 personer skal bruges :

500 g hk. okse og flæskefars
4 spsk. rasp
1 dl. mælk
1 løg, revet
salt
peber
1 æg
1 spsk. hakket persille
2 fed hvidløg, presset
80 g smør

piskefløde til sovsen

Bland samtlige ingredienser sammen og form farsen til store kødboller. Steg bollerne på panden til de er gyldne, sprøde og gennemstegte og tag dem op. Kom piskefløde på panden, rør det i skyen og server den til bollerne sammen med en god kartoffel.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.