fredag

Pariserbøf

I aften vil vi ha' en pariserbøf med henholdsvis en kold øl og et glas rødvin til. Pariserbøf er en frokostklassiker, men bestemt også god en hygge fredag aften.

PARISERBØF

Til 4 personer

500 g skrabet inderlår eller helt skært hakket oksekød
4 skiver franskbrød
salt
peber
50 g smør

Pynt

4 æggeblommer
hakket løg
kapers
hakket rødbede
høvlet peberrod

Lav 4 store hakkebøffer, en anelse større end brødskiverne. Tryk  kødet godt fast på brødet og steg dem på panden med brødsiden nedad. Kom mere smør på panden, krydr kødsiden med salt og peber og steg bøfferne i få minutter. Der skal være skorpe på bøffen, men den skal være rå indvendig.
Læg nu en pariserbøf på 4 passende tallerkener og anret med en æggeblomme, hakket løg, kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod.
Skal pariserbøf udgøre et måltid, kan der serveres en grøn salat til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.