I aften vil vi ha' en pariserbøf med henholdsvis en kold øl og et glas rødvin til. Pariserbøf er en frokostklassiker, men bestemt også god en hygge fredag aften.
PARISERBØF
Til 4 personer
500 g skrabet inderlår eller helt skært hakket oksekød
4 skiver franskbrød
salt
peber
50 g smør
Pynt
4 æggeblommer
hakket løg
kapers
hakket rødbede
høvlet peberrod
Lav 4 store hakkebøffer, en anelse større end brødskiverne. Tryk kødet godt fast på brødet og steg dem på panden med brødsiden nedad. Kom mere smør på panden, krydr kødsiden med salt og peber og steg bøfferne i få minutter. Der skal være skorpe på bøffen, men den skal være rå indvendig.
Læg nu en pariserbøf på 4 passende tallerkener og anret med en æggeblomme, hakket løg, kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod.
Skal pariserbøf udgøre et måltid, kan der serveres en grøn salat til.
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.