torsdag

Melon og spegeskinke

Melon og spegeskinke er såre enkelt og et hit på frokostbordet eller som forret, når solen bager som nu. Melon og spegeskinke kan gøre det ud for et måltid, men der må ifald en del på bordet om ikke andet serveres godt med lækkert brød til. Det er jo en ret, der ikke ligger særlig tungt, hvilket der heller ikke er brug for, når det er varmt.
Da jeg var barn, blev melon og spegekinke sædvanligvis serveret som en forret.

MELON OG SPEGESKINKE

1 melon efter eget valg
spegeskinke, skåret i papirtynde skiver i rigelig mængde
groft brød eller flutes

Skær melonen i både og server den med tynde skiver af spegeskinke. Spar endelig ikke på skinken.
Server et godt groft brød til eller flutes. Et glas kold hvidvin ødelægger bestemt ikke maden.
Drys evt. nogle friske jordbær omkring på tallerkenen.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.