De fyldte agurker lægges i et ildfast fad og gøres færdige i ovnen. Ved servering skæres de i tykke skiver og smager allerbedst med en brun skysauce til. Her er det en fordel at have en rest sky stående i køleskabet.
Opskriften er af Birte Olufsen fra 1965
AGURKER MED FARS I
et par faste, tykke agurker
1 pund rørt fars
lidt fersk spæk
margarine
salt
Agurkerne skrælles, flækkes og skrabes fri for kerner. Den rørte fars, der kan være en god frikadellefars fyldes i agurkebådene, som bindes sammen med ganske tynde spækskiver vundet omkring.
Agurkerne lægges i et smurt ildfast fad og snurrer møre under låg i ovnen ved 200 grader i en god halv time.
Servér agurker med fars i med en brun skysauce til.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.