Der er ikke faste mål på ingredienserne, hvorfor må skønnes efter antal personer, der skal være til.
Opskriften er af Mesterkokken Richard Oest-Larsen fra 1944
HELE FAMILIENS BRADEPANDEKÅL
hvidkålshoved efter behov
letsaltet vand
1 portion god frikadellefars, der kan dække bradepanden.
Flæk hvidkålshovedet i fire dele og kog dem knap møre i letsaltet vand. Kålen lægges i sigte og drypper godt af. Hakkes finere med en kniv.
Rør en portion god fars af hakket svinekød eller halv svin/halv kalv.
Smør bradepanden med fedtstof og læg et lag hvidkål, derpå et lag fars og dæk det hele med kål.
Sæt bradepanden i ovnen ved 220 grader i ca. 30 - 45 minutter. Kålen må gerne være lækker brunstegt ovenpå.
Servér hele familiens bradepandekål, skåret ud i ikke for små firkanter, der arrangeres pænt på et fad og serveres sammen med en god kraftig brun skysauce eller brunet smør.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.