Pandesild med æbler og løg er en overordentlig god kombination, hvor den stegte sild suppleres flot i smagen af de syrlige æbler og de brunede løg. Serveres med kogte hvide kartofler til.
Opskriften er fra 1944, lanceret af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen
PANDESILD MED ÆBLER OG LØG
Rensede og udbenede sild
mel
æg rasp
smør til stegning
Snittede syrlige æbler
snittede løg
Vend de rensede sild først i mel, dyp dem i sammenpisket æg og vend til sidst i rasp. Steg sildene i hedt, afbruset smør på panden til de er møre og sprøde.
Sildene lægges på et fad. De snittede æbler og løg brunes i det smør, hvori silden er stegt. Når æblerne er møre, hældes de over de stegte sild, der serveres med hvide kartofler til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.