Rejerne køber vi også færdigkogte, så mange vi nu vil ofre.
Serveres i en smuk skål med ristede franskbrødssnitter til.
Opskriften er af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen og er fra 1944
REJER I GRØN MAYONNAISE
1 portion rejer ad libitum
mayonnaise
1/2 flaske olie
3 æggeblommer lidt estragoneddike
sennep
hvid, stødt peber
1 håndfuld kørvel
dobbelt så meget spinat
kogende, letsaltet vand
Rør en god mayonnaise af 3 æggeblommer, lidt estragoneddike, sennep, hvid peber og en neutral olie.
Kom en håndfuld kørvel og dobbelt så maget spinat i kogende, letsaltet vand med en anelse natron i. Lad det koge i 5 minutter, vrid væden helt fra og hak det meget fint. Bland det i mayonnaisen og bland ligeledes 2/3 af rejerne deri. Den sidste tredjedel store udsøgte rejer bruges som pynt over mayonnaisen.
Servér rejer i grøn mayonnaise med ristede franskbrødssnitter til og gerne et godt glas kold hvidvin.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.