Det er en hurtig, fin og særdeles velsmagende gryderet, - en god variant til den traditionelle spaghetti og kødsauce familien samles om.
Opskriften er af Paul Erik Christiansen fra 1972. Han havde sans for hurtig, billig og god mad og i den anledning tager han os kærligt ved hånden med en symfoni af ingredienser, der klæder hinanden så nydeligt. Eneste indvending må være, at der ikke er angivet mål og vægt, så man må slumpe sig frem. Det er nu heller ikke særlig vanskeligt og så kan man smage til, som man vil.
VIRUMRET
Hakket oksekød
smør eller margarine til bruning
hakkede løg
peber
salt
tomatketchup
en klat syltetøj
paprika
lidt fløde eller mælk
kogte spaghettistykker, godt afdryppet
Oksekødet brunes godt igennem i smør eller margarine i en gryde og der tilsættes løg, peber, salt, tomatketchup, en klat syltetøj, paprika, lidt fløde eller mælk samt de kogte, afdryppede spaghettistykker.
Servér Virumret fra gryden med en salat og et stykke flutes til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.