Tomaterne må ikke være for modne, da de nemt vil smatte ud.
Kan man absolut ikke undvære kød, er et par skiver skinke en god ledsager til tomaterne. Stegt bacon klæder også bøfferne.
Opskriften er af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen fra 1944
TOMATBØF
Ikke for modne tomater, skåret i tykke skiver
salt
peber
mel
smør til stegning
rigeligt snittede løg
smør til stegning
Tomatskiverne drysses med salt og peber, vendes i mel og steges lysebrune i hedt smør på panden. Når de er godt brune, tages tomatskiverne op på et fad og rigeligt snittede løg steges på panden i lidt smør til de er gyldne og møre. Kom smørret, tomaterne er stegt i ved og det hele hældes over tomaterne.
Servér tomatbøf med en god kartoffelmos eller nye, kogte kartofler til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.