Asparges fra dåse kan anvendes, ligesom aspargesvandet hældes i suppen.
SOMMERSUPPE
200 g asparges
200 g spinat
1 håndfuld kørvel
1 bundt nye gulerødder
1 stilk løvstikke
1 liter vand
melbolle
20 g blødt margarine
40 g mel
Asparges skrælles efter at være vasket omhyggeligt. Skræller og træede dele sættes over ilden i vand og koges 1/2 time. Det sies og i suppen koges nu de ituskårne asparges og gulerødder ca. 20 minutter.
Spinaten sættes over i en gryde for sig blot med det vand, der hænger ved fra skyldningen og den dampes under låg ca. 10 minutter. Vandet, der danner sig, hældes ved suppen og spinaten hakkes med kniv og kommes ligeledes på suppen sammen med løvstikken og hakket kørvel.
Melet og den blødgjorte margarine røres til en smørbolle og hermed jævnes suppen, der serveres med alt fyldet og smages godt til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.