onsdag

SPIDSKÅLSUPPE MED FLÆSK OG PAPRIKA

De danske spidskål er fine i øjeblikket og ganske overkommelige i pris. Letsaltet flæsk klæder rosenkål så nydeligt i en rigtig god gryde let sommersuppe, krydret og smagt til med paprika.

Spis den dejlige spidskålsuppe med godt brød til, der kan søbe suppen op.

Opskriften er fra 1944, lanceret af Mesterkokken Richard Oest-Larsen


SPIDSKÅLSUPPE MED FLÆSK OG PAPRIKA

1 stykke letsaltet flæsk, skåret i tern
1 stort snittet løg
1 tsk. rosenpaprika
vand

1 fintsnittet spidskålshoved

Letsaltet flæsk skæres i skiver og derefter i terninger, der kommes i en gryde sammen med et stort snittet løg og 1 tsk. rosenpaprika. Hæld vand på og lad det koge i 15 minutter. Skum det godt.
Et spidskålshoved snittes ganske fint og kommes på suppen, koger til det er mørt ca. 1/2 time.

Servér suppen med godt brød til.

VELBEKOMME

Noget om Mad 

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.