Spis den dejlige spidskålsuppe med godt brød til, der kan søbe suppen op.
Opskriften er fra 1944, lanceret af Mesterkokken Richard Oest-Larsen
SPIDSKÅLSUPPE MED FLÆSK OG PAPRIKA
1 stykke letsaltet flæsk, skåret i tern
1 stort snittet løg
1 tsk. rosenpaprika
vand
1 fintsnittet spidskålshoved
Letsaltet flæsk skæres i skiver og derefter i terninger, der kommes i en gryde sammen med et stort snittet løg og 1 tsk. rosenpaprika. Hæld vand på og lad det koge i 15 minutter. Skum det godt.
Et spidskålshoved snittes ganske fint og kommes på suppen, koger til det er mørt ca. 1/2 time.
Servér suppen med godt brød til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.