tirsdag

AUGUST OMELET

Her på tærsklen til august måned, kan det måske friste med en dejlig grøn august omelet med skinketern eller små pølser.  God som middagsmad eller som noget lunt på søndagens frokostbord.

Grøntsagerne er ristet på panden med lidt hvidløg. Er man helst fri for hvidløg, udelades dette bare. August omelet smager lige dejligt af den grund.

I gamle opskrifter ses ofte karbonadepølser omtalt. I disse tilfælde bruger vi små cocktailpølser.
Skulle nogen få lyst til at fremstille gammeldags karbonadepølser er opskriften her.

Opskriften er af Birte Olufsen fra 1965
 


AUGUST OMELET

4 æg
4 spsk. vand
salt
peber
margarine
purløg
persille
1 stor grøn peberfrugt
lidt hvidløg (kan udelades)
2 tomater
hakket skinke eller små ristede karbonadepølser

Æggene piskes sammen med vandet, krydres med salt og peber. Hakket purløg og hakket persille blandes i. Den grønne peber skæres i skiver, kernerne fjernes og den ristes på panden sammen med tomatskiver og evt. lidt hvidløg i margarine ca. 5 minutter.
Omeletten bages på panden over svag ild, medens vi rører i den med en gaffel, så den bliver let og fin.

Sæt omeletten på bordet med de ristede grøntsager og kødet lagt dekorativt hen over.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.