Vælg nogle rigtig store af de gule løg og gerne nogle, der har en god form, så de kan stå ordentligt.
Farserede løg serveres med flüte eller franskbrød til og evt. smørdampet indmad fra løgene.
Opskriften er til 4 personer
Opskrift : Frøken Jensens Kogebog
FARSEREDE LØG
4-6 store gule løg
ca. 25 g smør eller margarine
fars
200 g hakket svine- og kalvekød
1 tsk. salt
peber
revet løg
1/2 dl mel
1 lille æg eller en æggehvide
1/2 dl mælk
ca. 1 dl fløde
Til farsen røres ingredienserne til en fin, ret lind fars.
Løgene pilles, et låg skæres af og de udhules forsigtigt. Fyld farsen i løgene og læg lågene på.
Stil løgene i et smurt, ovnfast fad og overhæld med lidt smeltet smør eller margarine.
Steges i ovnen ved 180 grader i ca. 1/2 time. Hæld lidt suppe eller fløde ved, når løgene er blevet gyldne og dryp dem hermed under stegningen. Drys til sidst lidt fint salt over.
Servér de farserede løg med flüte eller franskbrød til samt den smørdampede indmad fra løgene.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.