fredag

FRANSKE PANDEKAGER

Pandekager er elsket blandt store og små og de dejlige ruller med syltetøj i, kan de fleste spise på snart sagt alle tider af døgnet.
Og så er det jo nemt at bage pandekager, noget børnene ofte kan være med til.

Disse små og spændende pandekager bages ikke på en pande, men på underkopper i ovnen.

Syltetøj kan selvfølgelig vælges efter smag.

Opskrift : Otto Mønsted 1939
 
Tidens Samling

FRANSKE PANDEKAGER

70 g margarine
70 g sukker
70 g mel
2 æg
2 dl mælk

150 g hindbærsyltetøj

Margarine og sukker røres sammen til en lind dej. Æggene tilsættes og til sidst mel og mel skiftevis.

Underkopper indgnides med margarine og 3 spsk. Af dejen hældes ud på hver underkop, der stilles i en varm ovn (200 grader). Dejen bages til pandekagerne er lysebrune og gennembagt.

Fold de franske pandekager sammen om hindbærsyltetøj og servér dem varme.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.