Fin hverdagsmad, der også gør sig som gæstemad.
Kyllingekød er populært og hvis vi ikke vil købe en kylling i hel figur, findes der så mange udskæringer og fileteringer af det gode magre kyllingekød. Det sparer tid, at købe kyllingen i stykker, hvis det er det, vi har brug for.
Opskrift : Birte Olufsen 1965
SAUTERET KYLLING
1 pæn stor kylling på ca. 2 pund
125 g champignons
hvidløg
1 løg
persille
kogte champignons i skiver
tomatpuré
margarine
salt
peber
Kyllingen parteres i stykker, bestående af brystkød og lår. Krydres med salt og peber og bruner i en gryde i gyldent margarine sammen med hvidløg og det hakkede løg. Derefter tilsættes tomatpure samt suppe og sky og kyllingen braseres færdig under låg til den er mør.
Tag kyllingen op og kom en håndfuld champignons i gryden, der dampes møre og tages op igen. Saucen jævnes let, svampene kommes i og der smages evt. til med lidt hvidvin samt salt og peber.
Ved servering dækkes kyllingen med saucen, der pyntes med Champignons og gives ristede brødsnitter til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.