lørdag

Varm Kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat med ristede pølser, husker jeg som noget, der blev serveret, når det skulle være lidt let.
Frikadeller kan såmænd også være en ledsager til varm kartoffelsalat og når det skal gå meget hurtigt, kan frikadellerne købes færdige.

Teenager af halvtredserne


VARM KARTOFFELSALAT
 
1 portion kogte, faste kartofler i skiver
1-2 løg i skiver
1 god skive smør
ca. 1 dl vand
ca. 1 dl eddike
salt, peber, sukker
sennep

Put løgringene i en gryde sammen med vandet og kog løgene klare. Tilsæt eddike og smørret og kom kartoflerne i. Kog godt igennem til kartoflerne er gennemvarme.
Smag til med salt, peber og sukker. Juster med lidt eddike, hvis konsistensen er for tyk.
Serveres med ristede pølser eller frikadeller og byd sennep til.
Varm kartoffelsalat til en dag, det skal gå stærkt.

VELBEKOMME

2 kommentarer:

  1. Det er det bedste fra min barndom også.

    Pia Odense ( Skagen )

    SvarSlet
  2. Den funker ikke her i familien

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.