Frikadeller kan såmænd også være en ledsager til varm kartoffelsalat og når det skal gå meget hurtigt, kan frikadellerne købes færdige.
Teenager af halvtredserne
VARM KARTOFFELSALAT
1 portion kogte, faste kartofler i skiver
1-2 løg i skiver
1 god skive smør
ca. 1 dl vand
ca. 1 dl eddike
salt, peber, sukker
sennep
Put løgringene i en gryde sammen med vandet og kog løgene klare. Tilsæt eddike og smørret og kom kartoflerne i. Kog godt igennem til kartoflerne er gennemvarme.
Smag til med salt, peber og sukker. Juster med lidt eddike, hvis konsistensen er for tyk.
Serveres med ristede pølser eller frikadeller og byd sennep til.
Varm kartoffelsalat til en dag, det skal gå stærkt.
VELBEKOMME
Det er det bedste fra min barndom også.
SvarSletPia Odense ( Skagen )
Den funker ikke her i familien
SvarSlet