Senere, meget senere, lavede jeg selv Irsk stuvning til min egen familie. Nogen egentlig opskrift havde jeg ikke, men det gik helt godt efter hukommelse.

IRSK STUVNING
1 Hvidkål, snittet
6-7 gulerødder i skiver
10 kartofler i skiver
500 g fersk eller røget, stribet flæsk, skåret i tern
salt, peber
vand
mgr. eller olie til bruning
Alt er på slump og kan nemt varieres i mængde.
Begynd med at brune flæsket i en stor gryde. Tilsæt hvidkål, gulerødder og kartofler mellem hinanden. Krydr med salt og peber. Hæld en lille sjat vand ved, så retten kan stå at småsimre i ca. 1 god time.
Rør retten godt igennem før servering.
Server Irsk stuvning med rugbrød og sennep til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.