mandag

Grøn salat a la 1950erne

Grøn salat sås også op igennem halvtredserne, som tilbehør til måltidet, men det var ikke noget,nogen anbefalede som en vigtig del af kosten og begrebet 6 om dagen var slet ikke kendt i tiden.

Det var først langt senere, da folks livsstil ændredes radikalt, man for alvor begyndte at gå op i sund ernæring og det daglige grønne tilskud.

Her er så en opskrift på grøn salat a la 1950erne.

GRØN SALAT

4 æbler
1/2 selleri
3-4 figner i fine strimler
lidt finthakket rå grønkål
citronsaft
sukker

Riv æbler og selleri på den grove side af råkostjernet. Bland med figner og grønkål.
Citronsaft, smagt til med sukker hældes over. Lad salaten trække et øjeblik og server den til en kød- eller fiskeret.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.