Grøn salat sås også op igennem halvtredserne, som tilbehør til måltidet, men det var ikke noget,nogen anbefalede som en vigtig del af kosten og begrebet 6 om dagen var slet ikke kendt i tiden.
Det var først langt senere, da folks livsstil ændredes radikalt, man for alvor begyndte at gå op i sund ernæring og det daglige grønne tilskud.
Her er så en opskrift på grøn salat a la 1950erne.
GRØN SALAT
4 æbler
1/2 selleri
3-4 figner i fine strimler
lidt finthakket rå grønkål
citronsaft
sukker
Riv æbler og selleri på den grove side af råkostjernet. Bland med figner og grønkål.
Citronsaft, smagt til med sukker hældes over. Lad salaten trække et øjeblik og server den til en kød- eller fiskeret.
VELBEKOMME
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.