mandag

Kærnemælksuppe

Husmoderen for 50 år siden

Kærnemælksuppe, når det er koldt derude, - ja så må vi have noget at varme os på og hvad er bedre end en portion varm kærnemælksuppe med rosiner i.
Her i huset elsker vi denne suppe og kan spise den på alle tider af døgnet.

Der er flere måder, at lave kærnemælksuppe på, men vi foretrækker den opbagt, selvom det selvfølgelig forøger kalorieindholdet noget.

Jeg laver den altid på slump, hvilket vil sige :


KÆRNEMÆLKSUPPE
Lav en opbagning af mel og mgr. og bag op med 1 L kærnemælk.
Beregn mængde som til en stor gryde sovs.

2 Æg piskes hvidt med 125 g sukker og 1 spsk. vaniliesukker og kommes i den varme suppe.
Kærnemælksuppen koges op og tilsættes rosiner.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.