Endelig er det også en god måde, at anvende kyllingen på til en dejlig ret ved familiens søndagsfrokost, hvor flere er samlet.
Mængden på ingredienserne rettes til efter hvor mange, der skal være til.
Opskriften er af Birte Olufsen fra 1965
KYLLINGESALAT TIL GÆSTEMAD
Kogt kyllingekød, skåret i tern
salat
kogte kartofler i tynde skiver
kogte rødbeder i tynde skiver
småbitte kogte løg
oliven uden sten
kapers
ansjoser
mayonnaise
sennep
finthakket persille
finthakket chalotteløg
På et fad lægges friske, grønne salatblade sammen med kartoffelskiver og rødbedeskiver. Så lægges bittesmå kogte løg, oliven uden sten, kapers, og ansjoser over. Det hele dækkes med en mayonnaise, som er smagt til med sennep og blandet med finthakket persille og finthakket skalotte løg.
Servér kyllingesalat til gæstemad sammen med ristetede franskbrødsskiver og en øl til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.