Til det er den lille kogebog, Kammermad og Hybelkost af Poul Erik Christiansen fra 1972, en god allieret.
Små nemme og velsmagende retter og kulinariske vidundere, god mad til hverdag og fest, her er det hele.
Hvis der skal siges noget, må det være, at der ikke er mål og vægt på tingene. Til gengæld får man nogle helt vidunderlige forslag til sammensætninger, der klæder hinanden så overordentlig nydeligt.
ROSINKOTELET
koteletter efter behov
rosiner
salt
peber
smør eller margarine
hakkede løg
baconterninger
lidt fløde
rødvin
Koteletterne flækkes næsten helt, drysses med salt og peber og fyldes med rosiner. De steges på panden i smør eller margarine. Steg lidt hakkede løg og baconterninger med, kom lidt fløde og rødvin ved. Tag koteletterne op, jævn saucen let og server den til koteletterne.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.