Mulighederne er mange og her er virkelig mulighed for at få brugt en rest fra middagen dagen før.
Pandekagerne ostegratineres i ovnen og spises med en råkostsalat, hvidkålssalat eller kogte rødbeder i fransk marinade, drysset med hakket persille.
Opskriften er af Else Paludan fra 1959
TUSNELDAS VINTERRULLER
pandekager af :
vand
mel
et nip salt
reven ost
smørklatter
evt. tomatpuré
fyld efter eget valg :
champignonstuvning med hakket skinke eller
lever- eller hønseragout
hakket hød, tilsat finsnittede, letristede grøntsager
olie- / eddikemarinade (fransk marinade)
3 dele olivenolie
1 del vineddike
1 tsk. dijonsennep
1 fed hvidløg
salt
peber
Til marinaden røres alle ingredienser sammen og sættes i køleskab nogle timer. Fisk hvidløget op før brug.
Lav en pandekagedej af vand, mel og lidt salt og bag små, tynde, lyse pandekager, der rulles sammen og fyldet. Pandekagerne anbringes i et smurt ildfast fad, drysses med reven ost, herover smørklatter og evt. tomatpuré. Gratineres i en god varm ovn ved ca. 225 grader i 15 minutter.
Tusneldas vinterruller serveres med en salat eller kogte rødbeder i fransk marinade, drysset med hakket persille.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.