Retten gør sig færdig i ovnen i løbet af en halv time, så kan der kaldes til bords.
Opskrift : Rigmor Bagger 1965
Portionen rækker til 4 personer
BAGTE PØLSER I KARTOFFELMOS
1 pakke kartoffelmospulver
8 wienerpølser
2 dl mælk
40 g margarine
salt
hvid peber
2 store løg
rasp
Kartoffelmospulveret tillaves med mælk, smørklat og krydderier og et lag af denne kartoffelmos lægges i bunden af et smurt gratinfad.
Pølserne stilles over ilden i koldt vand og der slukkes, straks vandet koger. Pølserne skæres midt over og anbringes på kartoffelmosen, hvor de igen dækkes med et lag mos. Lidt rasp drysses på og gratinen sættes i ovnen ved 225 grader til der er dannet en lysebrune skorpe.
Medens gratinen står i ovnen, skæres løgene i ringe og svitses brune og sprøde på en pande.
Ved servering drysses de sprøde løg over fadet, der sættes på bordet, direkte fra ovnen.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.