Farsen kan være fars fra medisterpølse eller en blanding af medister og kødfars.
Portionen rækker til 4 personer.
Opskrift : Gyldendals Store Kogebog 1956
RISOTTO MED KØDFARS
2 dl ris
200-250 g fars af medister eller en blanding af medister og kødfars
1 stort løg
2 spsk. smør
1-2spsk. tomatpuré
1-2 dl suppe af kødekstrakt
salt
hvid peber
Kog risen, enten i meget eller lidt vand. Brun løget let i smør, tilsæt kødfars og rør det godt sammen med en gaffel. Lad blandingen småsnurre i ca. 10 minutter og tilsæt efterhånden suppe, til det danner en tyk sauce. tilsæt tomatpuré og bland den færdigkogte ris heri. Smag til med salt og peber og evt. mere tomatpuré.
Servér risottoen straks og hertil tomater eller en grøn salat efter årstiden.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.