fredag

RISOTTO MED KØDFARS

En dejlig risottoret gør som regel lykke hos de fleste. Både store og små elsker den velkendte panderet. Her risotto med kødfars, løg og tomat. Serveret med tomater eller grøn salat til.

Farsen kan være fars fra medisterpølse eller en blanding af medister og kødfars.

Portionen rækker til 4 personer.

Opskrift : Gyldendals Store Kogebog 1956


RISOTTO MED KØDFARS

2 dl ris
200-250 g fars af medister eller en blanding af medister og kødfars
1 stort løg
2 spsk. smør
1-2spsk. tomatpuré
1-2 dl suppe af kødekstrakt
salt
hvid peber

Kog risen, enten i meget eller lidt vand. Brun løget let i smør, tilsæt kødfars og rør det godt sammen med en gaffel. Lad blandingen småsnurre i ca. 10 minutter og tilsæt efterhånden suppe, til det danner en tyk sauce. tilsæt tomatpuré og bland den færdigkogte ris heri. Smag til med salt og peber og evt. mere tomatpuré.

Servér risottoen straks og hertil tomater eller en grøn salat efter årstiden.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.