Øverst et lag af rasp, blandet med reven ost. Blandingen kan udelades.
Portionen rækker til 4 personer.
FRIKADELLER MED SPAGHETTI
1/2 kg kødfars ( tillaves af halvt okse- og halvt svinekød )
1 stort løg
1 dl rødvin
1 lille dåse tomatpuré
250 g kogt spaghetti
3 spsk. olie
1/4 tsk. oregano
1/4 tsk. paprika
salt
4 spsk. reven ost
2 spsk. rasp
margarine
Olien varmes på en pande og heri steges små frikadeller af farsen. Derefter hakkes løget og svitses i olien, tomatpuréen tilsættes tillige med krydderier og rødvin.
Et ovnfast fad smøres, den kogte spaghetti lægges i bunden, frikadellerne fordeles over og til sidst hældes saucen over.
Den revne ost blandes med rasp og drysses over. Smørklatter fordeles over.
Fadet sættes i en varm ovn ved 170 grader i ca. 20 minutter.
Server frikadeller med spaghetti direkte fra fadet.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.