Indianerbiks, lynhurtig 60er mad til familien, når tiden i køkkenet er knap. Indianerbiks er forberedt i en fart, hvorefter tingene mødes i et smurt gratinfad og gør sig færdig i ovnen.
Der er brugt gammeldags wienerpølser i retten, andre lignende pølsetyper kan anvendes.
Portionen rækker til 4 personer
Opskrift : Rigmor Bagger 1965
INDIANERBIKS
6 wienerpølser
1 dåse majs
2 skiver bacon
1 spsk. hakket grøn peber eller syltet i dåse
35 g margarine
3 spsk. hakket løg
sennep
Baconskiverne klippes i strimler, der svitses med løg og peberfrugten i fedtstoffet. Majsen tilsættes og blandingen lægges i et smurt gratinfad.
Pølserne skæres halvt over og lægges oveni i rad og række. Lidt sennep smøres på hver pølse og det hele skubbes i en 170 grader varm ovn. Bager i ovnen i ca. 25 minutter.
Servér indianerbiks med godt brød til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.