torsdag

HENRIETTES FISKEKUGLER BAGT I ÆBLESKIVEPANDE

En rigtig fin måde at spise fisk på er disse Henriettes fiskekugler fra sidst i 60erne. Kuglerne er stegt i æbleskivepanden og er velegnet som frokostret med en grøn salat til, som natmad eller som et middagsmåltid med kartofler, grøntsager og en hollandaisesauce.

Der er anvendt færdig fiskefars ( den hjemmelavede er selvfølgelig nummer et). I farsen fyldes most tunfisk fra dåse.

Opskrift : Fritze Juel


HENRIETTES FISKEKUGLER BAGT I ÆBLESKIVEPANDE

1 dåse tunfisk naturel
1/2 kg færdigkøbt fiskefars
2 æggeblommer
1/4 tsk. stødt muskat
fyldte oliven
smør eller margarine

Lad tunfisken dryppe godt af og mos den fint med en gaffel. Rør den i fiskefarsen og tilsæt yderligere de let sammenpiskede æggeblommer og muskat. Rør farsen kraftigt.

Fyld fars i hullerne af en æbleskivepande og steg dem godt på begge sider. Inden de vendes, trykkes en fyldt oliven fast i hver fiskekugle.

Servér Henriettes Fiskekugler med grøn salat til.

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.