Retten gør sigfærdig i ovnen i løbet af 25-30 minutter.
Server skiver af landbrød eller en god flutes til.
Portionen rækker til 8, men kan halveres.
Opskrift : Fritze Juel 1972
SKINKE A LA MAUDE
16 ret tykke skiver bayonneskinke
3/4 kg champignons
smør eller margarine
Peber
6 dl piskefløde
6 spsk. revet parmesan
2 tsk. tørsennep
3-4 spsk. chilisovs
Skinkeskiverne foldes let sammen og lægges side om side i et velsmurt, ildfast fad.
Champignonerne ristes i fedtstof og fordeles over skinken.
Pisk fløden stiv og tilsæt peber, reven parmesan, tørsennep og hilisovs og hæld massen over.
Fadet sættes i en 175 grader varm ovn i 25-30 minutter.
Server skinke a la Maude med et stykke landbrød eller flute til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.