Spaghetti-gryde med løg, peber, hakket flæskekød, rødvin og paprika samt revet ost, er en dejlig hverdagsret fra midt i 60erne, der, når først tingene er på plads i et ovnfast fad, gør sig færdig i ovnen på ca. 20 minutter.
Osten kan udelades, hvis der er nogle, som ikke bryder sig om varm ost.
Portionen rækker til 4 personer
Opskrift : Rigmor Bagger
SPAGHETTI-GRYDE
250 g spaghetti
2 spsk. margarine
5 spsk. hakket løg
2 spsk. hakket grøn peber
2 spsk. tomatketchup
2 dl rødvin
4 spsk. revet ost
250 g hakket flæskesmåkød
1/2 tsk. paprika
salt
Spaghettien koges i rigeligt, saltet vand. Løgene svitses med den grønne peber i fedtstoffet. Tilsæt kødet og lad snurre i et par minutter. Ketchup, salt og paprika samt rødvin kommes i.
Et gratinfad pensles med olie og den godt afdryppede spaghetti hældes i. Kødblandingen fordeles herover. Osten strøs på, eller den kan udelades, og det hele bager i ovnen ved 170 grader i ca. 20 minutter.
Serveres direkte fra fadet.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.