fredag

SPAGHETTI-GRYDE

Spaghetti-gryde med løg, peber, hakket flæskekød, rødvin og paprika samt revet ost, er en dejlig hverdagsret fra midt i 60erne, der, når først tingene er på plads i et ovnfast fad, gør sig færdig i ovnen på ca. 20 minutter.

Osten kan udelades, hvis der er nogle, som ikke bryder sig om varm ost.

Portionen rækker til 4 personer

Opskrift : Rigmor Bagger


SPAGHETTI-GRYDE

250 g spaghetti
2 spsk. margarine
5 spsk. hakket løg
2 spsk. hakket grøn peber
2 spsk. tomatketchup
2 dl rødvin
4 spsk. revet ost
250 g hakket flæskesmåkød
1/2 tsk. paprika
salt

Spaghettien koges i rigeligt, saltet vand. Løgene svitses med den grønne peber i fedtstoffet. Tilsæt kødet og lad snurre i et par minutter. Ketchup, salt og paprika samt rødvin kommes i.

Et gratinfad pensles med olie og den godt afdryppede spaghetti hældes i. Kødblandingen fordeles herover. Osten strøs på, eller den kan udelades, og det hele bager i ovnen ved 170 grader i ca. 20 minutter.

Serveres direkte fra fadet.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.