søndag

Benløse fugle

Benløse fugle er en dejlig og velsmagende form for gryderet. Helt tilbage til barndommen var den en af favoritterne, når den blev serveret med kartoffelmos og ribsgelé til.

Lad slagteren om at rulle kød og røget spæk til " fuglene ". Ellers fås de i de fleste slagterdiske i supermarkedet.


BENLØSE FUGLE

Til 4 pers. beregnes 2 til hver

8 benløse fugle
2-3 dl vand
2-3 dl fløde
1 tsk. salt
peber
kulør
smør til stegning

Brun de benløse fugle godt på alle sider i en stegegryde. Tilsæt vand, fløde, salt, og kulør og lad fuglene simre under låg i ca. 60 minutter.

Fisk fuglene op og jævn skyen med en meljævning og kog godt igennem. Smag til med salt og peber. Læg fuglene i sovsen og server med kartoffelmos og ribsgele til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.