Stegte småtorsk eller torskehaler fra store torsk er slet ikke så ringe endda og der er da også flere delikate måder at servere stegte småtorsk på, med hensyn til tilbehør.
Jeg husker stegte småtorsk serveret med stuvede kartofler og lidt smørsovs over. Nok ikke mange af i dag kan lokkes til den model, på grund af det høje kalorieindhold, men det smager nu godt.
Så er der måske større afsætning på servering i karrysovs med ris. Det kan lyde mærkeligt med ris til stegt fisk. Jeg har prøvet det og det smager fortrinligt.
STEGTE SMÅTORSK
småtorsk eller torskehaler. Mængden afhænger af sultne munde
mel
salt
rasp
mgr. til stegning
Rens og tør fisken omhyggeligt i et klæde. Vend den først i mel, herefter i rasp med lidt salt i.
Steges på panden til den er sprød og gennemstegt.
Lav nu en karrysovs af mælk og kog løse ris til.
VELBEKOMME
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.