I barndommen blev paneret flæsk serveret sammen med stuvede bønner og kartofler.
Jeg husker, at vi fik røget paneret flæsk. Det må tilskrives, at søstrene Petersen, der som regel lavede vores middage, var fra Sønderjylland. Her er det åbenbart skik med røget flæsk til retten.
- Nå, men det smagte nu glimrende.

PANERET FLÆSK
500 g stribet flæsk i skiver (røget eller ikke røget)
æg
rasp
lidt salt
mgr.
Pisk ægget ud i en dyb tallerken. Dyp flæskeskiverne heri og vend i rasp, tilsat salt. Sørg for, at skiverne er godt dækket. Steg flæsket i rigeligt mgr. til det er brunt og sprødt på begge sider.
Serveres med stuvede bønner og kartofler.
Passer også fint til persillesovs.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.