fredag

Karrysuppe

Karrysuppe hed den i min barndom og som sådan står den i min gamle kogebog. I vore dage benævnt Mulligatawny, men i bund og grund altså karrysuppe.


Varm karrysuppe er nem mad, hvis man altså står med en god kødsuppe, fiskesuppe eller suppe på fjerkræ. Alt er brugbart.

KARRYSUPPE

1 1/2 L suppe efter eget valg
200 g ris ( koges efter pakkens anvisning )
40 g mgr.
40 g mel

1 revet løg
karry efter smag
2 gulerødder
1 lille selleri
Porre
1 suppevisk ( toppen af selleri + toppen af porrerne + persille, kommes i net eller lignende )

Visk og urter koges møre i suppen. Suppen afbages med mgr. og mel og smages til med løg og karry.
Urterne kommes på suppen. De kogte løse ris kommes i bunden af terrinen.

Server et godt brød til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.