onsdag

Stuvede bønner


Stuvede bønner er nem middagsmad, når det skal gå lidt stærkt. Frosne bønner, kogt og skåret i længder på 5 centimeter, smager af mest, men jeg kan godt nøjes med bønner på dåse og har da også jævnligt betjent mig af det.

STUVEDE BØNNER

1-2 dåser bønner (smid ikke vandet væk)
mælk
mgr.
salt
peber

Frosne bønner koges efter anvisning på posen. Skæres i ensartede stykker af ca. 5 cm. Smid ikke kogevandet væk ! Det skal bruges i opbagningen.
Eller :
Bønner fra dåse skæres i længder af 5 cm.

Lav en hvid opbagning af mgr. og mel. Bag op med lige dele mælk og vandet fra bønnerne. Kom bønnerne i og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.

I barndommen blev der altid serveret paneret flæsk til stuvede bønner, men meget andet passer godt til. Bl.a frikadeller og kødrand. Kogte kartofler spises til.

VELBEKOMME

Gammeldags paneret flæsk tager vi i morgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.