Kold bouillon, som er en kold suppe lyder måske mærkeligt midt i sommervarmen, men kold bouillon, serveret iskoldt i bouillonkopper med flutes til er faktisk dejlig mad på en varm sommerdag, hvor man ikke har lyst til noget særligt.
Bouillon er god at have i fryseren og er mest oplagt, at koge på køligere dage. Så derfor gå om bord i projektet på en evt. regnvejrsdag.
KOLD BOUILLON
1 svineskank
1,5 L koldt vand
2 gulerødder
2 porrer
1 selleri
1 bundt persille
1 lille dusk timian
Pil marven ud af svineskanken og sæt skanken over at koge i koldt vand. Når skanken koger, skummes suppen og gulerødder, porrer, selleri, persille og timian tilsættes. Småkog suppen i 3 timer, si den gennem et rent klæde, for at fjerne fedtet og smag til med salt og lidt kulør.
Serveres iskold i bouillonkopper sammen med flutes.
VELBEKOMME
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.