lørdag

Postej med kalv

Postej med kalv og cognac, serveret sammen med en god salat og flütes er alletiders frokostret på en dag, hvor det skal være lidt nemt at gå til. Tilberedningen af postej med kalv hører også til i den lette og forholdsvis hurtige ende og så skal ingredienserne naturligvis være i huset.


POSTEJ MED KALV

500 g hakket kalvelever
500 g hakket kogeflæsk
350 g hakket spæk
1 finthakket løg
3 æg
1 bundt hk. persille
1 fed knust hvidløg
1 tsk. oregano
salt
peber
2spsk. cognac

spækskiver til formen

Rør de hakkede ting med æggene og tilsæt resten af ingredienserne på én gang. Rør farsen godt igennem. Beklæd en ovnfast skål med spækskiver og kom farsen i. Fold spækskiverne ind over postejen.
Bages i vandbad ved 170 grader i ca. 1 1/2 time.
Afkøl postejen under let pres og lad stå i køleskab til næste dag.

Server postej med kalv i smukke skiver sammen med en god salat, syltede drueagurker, lune flütes og smør. - Ikke at forglemme et glas rødvin til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.