lørdag

Rå jordbærskum

Rå jordbærskum eller hindbærskum er både billigt og såre enkelt at fremstille, får man lyst til lidt sødt i sommervarmen. Til rå jordbærskum eller hindbærskum skal bruges syltetøj og lidt rå bær. Der beregnes 2 spsk. marmelade, 2 spsk. flormelis og 3-4 spsk. jordbær eller hindbær og lidt citronsaft pr. æggehvide.


Om vinteren tilberedes rå jordbærskum eller hindbærskum uden friske bær, men med lidt mere marmelade.

RÅ JORDBÆRSKUM

æggehvide
2 spsk. jordbær- eller hindbærmarmelade pr. æggehvide
2 spsk. flormelis pr. æggehvide
3-4 friske jordbær eller hindbær pr. æggehvide
nogle dråber citronsaft

Sagerne blandes og piskes meget stift på en røremaskine eller med en håndmixer. Hældes i glas eller i en skål og stilles koldt.
Server med vafler eller makroner til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.