onsdag

Ristet brød med laks

Ristet brød med laks er dejligt til frokost med et glas koldt hvidvin til. Er det ikke nok, kan jo suppleres med yderligere et stykke smørrebrød. Jeg har altid været begejstret for ristet brød med laks på denne måde, som jeg husker det fra barndomshjemmet.


RISTET BRØD MED LAKS

ristet brød
røræg (æg, mælk, mgr)
champignons ristet på panden i lidt smør
2 spsk. fløde
strimler af røget laks
asparges

Mængde afhænger af antal kuverter.

Læg et lag lun røræg på et stykke ristet brød. Ristede champignons, der er samlet på panden med fløden lægges ovenpå. Læg nu strimler af røget laks og asparges henover. Man må godt være lidt rundhåndet.
Server med hvidvin til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.